en blogg, min blogg
med syftet att kunna lämna små inlägg hos min flitigt bloggande vänner*
du kan ju skriva små kommentarer ändå :P nu får du allt börja blogga lite oxå :)
nja, inte så mkt kring namn ;P de kommer de å. nej, vi skulle ev di idag, men jag va så slut efter jobbet o min rygg börjar känna av bebisen nu, så de blev bara lugnt hemma idag. jag vet inte om man törs hålla i den lilla, så försiktigt när de inte är ens egna :P men hälsa på de ska vi :)
haha, ja jag får väl stå ut med de :P dom blir säkert goda :) vet inte hur jag ska hitta riktigt, men pappa har försökt förklara.. så jag åker så jag kommer kanske lite tidigare tillomed.. så ringer jag n'är jag inte vet var tjag ska :D
jaha, bob eller va va de:P va fick han heta till slut då? så roligt för dom. hälsa henne från mig! tar jag inte kort ikväll lovar jag imorgon :)
hihi. vilken rolig pik; mina flitigt bloggande vänner*
Det var så roligt när jag såg att du hade en URL-adress!!
Jag har faktiskt tänkt att jag ska pilla ihop en ny blogg-design till mig, nytt och bra så kanske jag får för mig att börja skriva lite mer nu framöver!!
Hoppas vi hörs snart!^
KRAMAR*
Receptet du bad om =)
Jag har även lagt de på min blogg som en komentar på inlägget =)
Kyckling med mozzarella!
Skär ett snitt i varje kycklingfilé och lägg i mozzarella skivor i fickorna. Kan behövas tillslutas med tandpetare. Stek på låg värme (Kyklingen ska INTE vara helt klar när du lägger in den i ugnen)
Efterstek i nedre delen av ugnen ca 20 minuter tills kycklingen är helt färdig. Täck med folie om den blir för brun.
Champinjonsås!
Bryn margarin, lägg i champinjonerna och fräs tills de fått färg häll över till kastrullen. Blanda skyn från köttet, som är i ugnen, 3dl matlagningsgrädde och soya, blanda vatten och mjöl i ett glas/skål och häll i kastrullen, så blir de den där tjoka fylliga sås smaken.
Låt såsen småkoka några minuter. Smaka av med salt och peppar. Jag hällde även i lite socker, det blev en jättegod smak!
Majsmos!
Pullvermos mått efter paketet ha i grillkrydda och vitlökskrydda. Stek majs i olja grill och vitlökskrydda (Eller dom kryddor du själv tycker om) När majsen fått en fin färg häller du ner den i mosen.
Klart =)
Det är enkelt å gott som bara den =)
Man kan även ha curryris till
Du gör ris efter vad paketet säger när riset är klart har du i en jädra massa currykrydda å skivade bananbitar sen är det bara servera =)
Det finns inge godare ris en det här och bananen gör det hela underbart..något du måste prova =)